مهاجرت به کانادا | نکات و روشهای تضمینی مهاجرت به کانادا 2019

اگر شما نیز در میان علاقمندان مهاجرت به کانادا هستید، مطمئنا سوالات بسیار زیادی نیز در ذهن دارید. سوالاتی نظیر:

چه روشهایی برای مهاجرت به کانادا در سال 2019 وجود دارد؟

شرایط من برای کدام روش مهاجرتی کانادا مناسبتر است؟

هر کدام از روشهای مهاجرتی کانادا چقدر زمان می برد؟

ارزانترین و سریعترین روش مهاجرت کانادا برای من چیست؟

این صفحه، یه مرجع کامل برای ارائه کلیه روش های مهاجرت به کانادا می باشد. در پایان این بخش، قادر خواهید بود بهترین روش مهاجرت به کانادا را که مناسب با وضعیت شما می باشد، انتخاب نمایید.

چنانچه در مورد مهاجرت به کشور کانادا سوالی در ذهن شما وجود دارد، کافی است در بخش پرسش و پاسخ انتهای این پیج، سوال خود را مطرح نمایید. مشاوران موسسه مهاجرتی مقدم در کمتر از 24 ساعت به سوالات شما پاسخ خواهند داد. علاوه بر آن، می توانید فرم ارزیابی رایگان مجموعه را پر نمایید تا مشاوران ما، با ارائه بهترین بسته پیشنهادی خود در زمینه مهاجرت کانادا، با شما تماس گیرند.

مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا
پادکست صوتی روش های مهاجرت به کانادا

پادکست صوتی راه های مهاجرت به کانادا

در این پادکست صوتی، شما با تمامی روش های مهاجرت به کانادا در سال 2019 آشنا خواهید شد.


دلایل مهاجرت به کانادا

براستی چه دلایلی برای افزایش شمار مهاجرت کنندگان به کشور کانادا وجود دارد؟ در این بخش به بررسی مهمترین دلایل افزایش روند مهاجرتی کانادا در سالهای اخیر خواهیم پرداخت.

دلایل مهاجرت به کانادا

براستی چه دلایلی برای افزایش شمار مهاجرت کنندگان به کشور کانادا وجود دارد؟ در این بخش به بررسی مهمترین دلایل افزایش روند مهاجرتی کانادا در سالهای اخیر خواهیم پرداخت.

دلایل مهاجرت به کانادا

از جمله دلایل افزایش مهاجرت به کانادا می‌توان به صورت خلاصه به موارد زیر اشاره کرد.

  • فرصت های شغلی نسبت به سایر کشورها در این کشور زیاد است. با توجه به پتانسیل بالای این کشور، هر ساله فرصت های شغلی رو به افزایش است.
  • حداقل دستمزد در کانادا نسبت به سایر کشورها بیشتر است. در سال ۲۰۱۸ ، حداقل دستمزد در انتاریو کانادا 14.5 دلار به ازای یک ساعت کار بوده است.
  • کانادا به عنوان دومین کشور بزرگ جهان، دارای زیبایی های طبیعی فراوان و نقاط توریستی گوناگونی است.
  • به دلیل وسعت کانادا، این کشور همواره نیازمند جمعیت متخصص و یا سرمایه گذار بوده است. از این رو قوانین مهاجرت به این کشور، نسبت به سایر کشورهای جهان، ساده تر می باشد.
  • کشور کانادا دارای یکی از بهترین سیستم های تامین اجتماعی برای افراد دارای اقامت کانادا میباشد.
  • توسط پاسپورت کانادا می توان به تمام کشورهای دنیا بدون محدودیت و نیاز به ویزا سفر کرد.
  • به دلیل مهاجرپذیر بودن این کشور در طول سالیان سال، کانادایی ها، همواره پذیرای مهاجرین تازه وارد هستند.
  • در کانادا، با هر فرهنگ و پیشینه مذهبی، بدون تبعیض نژادی، می‌توان به فعالیت‌های روزمره، کار و زندگی پرداخت.

روش های مهاجرت به کانادا در سال 2019

در ادامه به ارائه کلیه روش های مهاجرت به کانادا در سال 2019 خواهیم پرداخت.


مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص فدرال


اکسپرس اینتری به خودی خود روش نیست، بلکه سیستمی است که در آن، متخصصین دارای مهارت بر اساس سیستم امتیازبندی، مورد ارزیابی قرار می گیرند و بر اساس نیاز کانادا، بالاترین امتیازات بصورت دو بار در ماه، دعوتنامه اخذ اقامت دایم کانادا را دریافت می نمایند.

مهاجرت از طریق کار و تخصص با اکسپرس اینتری، از مهمترین و سریعترین روش های مهاجرتی به کانادا محسوب می شود.

در روش مهاجرت به کانادا از طریق تخصص، امتیاز هر فرد بر اساس ماکزیمم ۱۲۰۰ محاسبه می شود. در سال 2018، حداقل امتیاز برای موفقیت در سیستم اکسپرس اینتری به ازای دوره های ختلف در رنج 413 تا 468 بوده است.

امتیازات در سیستم اکسپرس اینتری، بر اساس سابقه کار، تحصیلات، جاب آفر از یک شرکت کانادایی، سطح زبان، همسر، اقوام درجه یک در کانادا و … می باشد. با توجه به اهمیت این روش مهاجرت کانادا، مروری بر امتیاز بندی این بخش خواهیم داشت. به این ترتیب وزن هر پارامتر را درک خواهیم کرد.

امتیازبندی مهاجرت به کانادا با سیستم اکسپرس اینتری:

1- امتیازات بخش سرمایه انسانی و همسر:

این بخش، حداکثر می تواند 500 امتیاز را برای فرد متقاضی به ارمغان آورد. حداکثر امتیاز هر پارامتر نیز، مطابق جدول زیر است:

امتیاز مربوط به سرمایه انسانی در مهاجرت به کانادا
امتیاز مربوط به همسر در مهاجرت به کانادا

2- امتیاز مربوط به قابلیت انتقال مهارت:

این امتیازات، بر اساس پارامترهای ترکیبی هر یک از بخش های فوق، مثلا ترکیب سابقه ی کار ایران، و سطح زبان و ... می باشد و حداکثر 100 امتیاز به امتیازات کلی شما اضافه نماید.

امتیاز مربوط به قابلیت انطباق پذیری مهارت در مهاجرت به کانادا

3- امتیازات اضافه:

امتیازات این بخش، حداکثر 600 می باشد و مربوط به پارامتر های زبان فرانسه، برادر یا خواهر مقیم کانادا، پیشنهاد کار از کانادا، فارغ التحصیلی از کانادا، و انتخاب شدن از بخش استانی کانادا می باشد. البته متقاضیانی که از ایران اپلای می نمایند، معمولا اکثر امتیازات خود را از بخش های قبلی کسب می میکنند.

امتیاز بخش اضافه در مهاجرت به کانادا

شرایط حداقل مهاجرت به کانادا از طریق کار:

1- مدرک تحصیلی دانشگاهی

2- حداقل یک سال سابقه کار

3- نمره زبان نسبتا بالا به منظور کسب حداقل نمره

جهت اطلاعات تکمیلی و بررسی وضعیت خود، با مشاورین مجموعه تماس بگیرید یا  به مقاله تکمیلی مهاجرت به کانادا از طریق کار  توجه نمایید.


مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی

این روش مهاجرتی کانادا، نسبت به سایر روش‌های اقامت در کانادا، به مدت زمان بیشتری برای اخذ اقامت نیازمند است.

مدت زمان این روش، معمولا بیش از دو سال است.

مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی مختص هنرمندان، و ورزشکاران در سطح جهانی میباشد.


شرایط مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی

شرایط مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی:

1- حداقل 2 سال سابقه کار خود اشتغالی

2- سابقه کار خود اشتغالی باید در حوزه ورزشی در سطح جهانی یا در حوزه های فرهنگی باشد.

جهت بررسی جزییات این روش مهاجرتی، توجه شما را به ادامه مطلب در مقاله مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی جلب می نماییم.


مهاجرت به کانادا ازطریق ازدواج و اسپانسرشیپ

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

این روش از مهاجرت به کشور کانادا، مختص افرادی است که اقامت کانادا را دارند و میخواهند برای همسر، والدین، فرزندان و اقوام خود درخواست اقامت دایم نمایند.
ممکن است برای شما این سوال پیش آید که یک فرد اسپانسر کننده چه ویژگی هایی باید داشته باشد. فرد اسپانسر کننده باید شرایط زیر را داشته باشد:

  1. سن بیشتر از 18 سال داشته باشد.
  2. شهروند کشور کانادا باشد یا اقامت دایم کانادا داشته باشد.
  3. نباید از طرف دولت کانادا، کمک مالی دریافت نماید مگر اینکه دارای معلولیت باشد.
  4. باید از عهده ی مخارج مالی اولیه فرد اسپانسر شده برآید.

سوال بعد این است چه کسانی می توانند از طریق اسپانسر شیپ، به کانادا مهاجرت نمایند؟ یک فرد که ویژگی های فوق را داراست، می تواند افراد زیر را از طریق اسپانسرشیپ به کانادا دعوت نماید.

  • اسپانسر کردن همسر، پارتنر، و فرزند تحت تکفل یا dependent children (زیر 22 سال )
  • اسپانسر کردن پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ
  • اسپانسر کردن فرد از طریق فرزندخواندگی ایشان
  • اسپانسر کردن اقوام شامل برادر، خواهر، برادرزاده، خواهرزاده یا نوه به شرطی که

o از نظر خونی یا فرزندخواندگی با فرد اسپانسر کننده، نسبت داشته باشند
o پدر و مادر فرد فوت کرده باشد
o زیر 18 سال باشد
o مجرد باشد

مدت زمانی است که روش مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ در سال 2019 زمان می برد، طبق جدول زیر خواهد بود. توجه شود که مدت زمان در نظر گرفته شده به صورت تقریبی می باشد و ممکن است با توجه به پرونده هر فرد، کوتاه تر یا طولانی تر شود.

نسبتزمان لازم برای تکمیل پروسه مهاجرت کانادا
همسر یا پارتنر در داخل کانادادوازده ماه
همسر یا پارتنر در خارج از کانادادوازده ماه
فرزند تحت تکفل ( از کشور ایران)نا مشخص
پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگبیست تا بیست و چهار ماه
اقوام یا فرزندخواندگی از ایران ( از کشور ایران)نا مشخص


مدارک ضروری مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج یا اسپانسرشیپ:

1- اسپانسر شدن از جانب همسر یا اقوام درجه 1

2- فرد اسپانسر کننده باید کانادایی باشد یا اقامت دایم کانادا را داشته باشد.

3- فرد اسپانسر کننده باید ساکن کانادا باشد.


مهاجرت استانی به کانادا

مهاجرت استانی به کانادا

بیشتر استان های کانادا از طریق استانی بر اساس نیاز خود به صورت مستقل، به جذب متقاضیان مهاجرت به کانادا اقدام می‌نمایند.

هر یک از این استانها  با هدف قرار دادن گروه های خاص، برنامه های مهاجرتی خاص خود را دارا هستند.

به عنوان مثال ممکن است یک استان، دانشجویان در حال تحصیل در این استان را به عنوان جامعه هدف قرار دهد و استانی دیگر متخصصین در حال کار را جهت اخذ اقامت کانادا دعوت نماید.


شرایط حداقل مهاجرت استانی به کانادا:

– متفاوت بر اساس نوع استان

– در حالت کلی، سابقه کار، سن، نمره زبان و مدرک تحصیلی در اکثر استان ها به کسب امتیاز کمک مینماید.


مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

در بسیاری مواقع، متقاضیان مهاجرتی کانادا، روش تحصیل را برای شروع پروسه مهاجرتی خود آغاز می نمایند.

مهاجرت تحصیلی، جز مطمین ترین روشهای موجود مهاجرتی کانادا می باشد.

در این روش مهاجرتی، بعد از اخذ مدرک از یکی از دانشگاه های کانادا، می توانید در خواست ویزای کاری نموده و به راحتی در شرکت های کانادایی مشغول به کار شوید.

به منظور بررسی جزییات این روش، توجه شما را به مقاله مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل جلب می نماییم.


شرایط حداقل مهاجرت تحصیلی به کانادا:

– دارا بودن مدرک آیلتس

– اثبات داشتن تمکن مالی برای تحصیل در کانادا

بمنظور کسب اطلاعات عمومی در مورد کانادا، شرایط سیاسی و اقتصادی این کشور، و معرفی استان های کانادا به صفحه درباره کانادا مراجعه نمایید.


نکات مهم قبل از شروع پروسه مهاجرتی

نکات مهم قبل از شروع پروسه مهاجرت به کانادا

1- متقاضیان مهاجرت به کانادا، قبل از شروع پروسه مهاجرتی باید از کلیه ی روش های مهاجرت به کانادا اطلاع کامل داشته باشند.

در بسیاری از موارد، راهکارهای متفاوتی را می توان برای داوطلبان مهاجرت به کانادا بمنظور اخذ اقامت کانادا بکار برد.

عموما، تفاوت این راهکارها در مدت زمان انتظار و هزینه متقاضیان مهاجرتی می باشد.

قبل از شروع پروسه مهاجرتی به کانادا، به همه متقاضیان توصیه اکید میشود با کارشناسان زبده مهاجرتی مشاوره نمایید.

زیرا ممکن است با توجه به شرایط خاص شما، روش مهاجرتی به مراتب ساده تر، کم هزینه تر و سریعتری به شما پیشنهاد شود.

پیوستگی مدارک شما، می تواند منجر به قبولی در پروسه مهاجرتی به کانادا شود.

2- مورد مهم دیگر در امر مهاجرت به کانادا، پیوستگی مدارک ارایه شده می باشد.

متاسفانه به دلیل عدم پیوستگی و انطباق مدارک ارایه شده، در موارد بسیاری موارد، درخواست متقاضیان از جانب افسر مهاجرت رد می شود.

حتی نقص در کوچکترین موارد از نظر شما بی اهمیت، ممکن است در نهایت نشان از عدم انطباق مدارک شما داشته باشد و در نهایت منجر به ریجکت شدن درخواست شما بمنظور مهاجرت به کانادا شود.

توجه داشته باشید که تشکیل پرونده اولیه و شکست در پروسه مهاجرتی، به مراتب کار شما را در امر مهاجرت کانادا دشوارتر می نماید.

12 thoughts on “مهاجرت به کانادا | نکات و روشهای تضمینی مهاجرت به کانادا 2019”

  1. salam man 50 saleh foghlisance ravanshenasi daram dar yek clinic ravandarmani kar mikonam be modat 5 sal mikhastam beporsam az che tarighi mitunam be canada mohajerat konam
    kheili mamnon misham rahnamaim konid chetor biam canada
    ba tashakor
    farnaz

    • سلام. وقتتون بخیر.
      شما باید خیلی مفصلتر وضعیتتون را بگید تا بتونیم از کلیه راه ها وضعیت شما رو بررسی کنیم، مثلا اگر فرزند دارید یا از نظر وضعیت مالی و سرمایه گذاری و چندین پارامتر دیگه. شما لطف کنید فرم ارزیابی رایگان مجموعه ما را از بالای صفحه، پر کنید. سوالا طوری چیده شده که ما بتونیم به درستی در همه ی روش ها وضعیت شما رو بررسی کنیم. تا بتونیم بهترین راه را به شما پیشنهاد بدیم.

  2. سلام، من دانشجوی سال آخر کارشناسی مهندسی صنایع هستم(21 ساله)، با توجه به هزینه های بالای دانشگاه های کانادا، میخواستم برای دوره های یکساله کالج همراه با کارورزی در کانادا اقدام کنم.آیا اعتبار مدرک این کالج ها برای اشتغال به اندازه کافی هست و در کل نقطه ضعف خاصی دارن؟

    • اعتبار مدارک کالج بالا هست و نگرانی بابت کالج رفتن در کانادا نداشته باشید. شما بهترین تصمیم را گرفتین و دوستانی که وارد کالج می شن، خیلی راحت کار مناسب خودشون را پیدا می کنند. بخصوص که دوره شما با کارورزی هست که این بشدت برای گرفتن کار بعد از درس کمکتون می کنه.

  3. تعداد روشهایی که گفتین زیادن، من ۳۲ سالمه و فک میکنم میتونم از چند تا از روشهایی که گفتین اقدام کنم. یکم راهنمایی کنین از کجا باید شروع کنم،

  4. Hi, I am planning to start my immigration process as soon as possible. I am single and I do have engineering background in the field of electronic engineering (I got my Master 4 years ago), with 3 years of engineering experience in Iran,

    please guide me what is the best way for me to immigrate to canada.

    regards

    • You are totally eligible to apply. You can easily start your immigration process using Express Entry. Well , I don’t have any information about your language proficiency. If you can have a good IELTS score, you difinitely can immigrate to canada in less than 9 months. You can contact us for more information.

  5. با سلام و خسته نباشید.
    من 28 سالم هست و مجردم، دوسال هم سابقه کار دارم، می خواست یه راهنمایی کنید برای اکسپرس اینتری من چطور می تونم از طریق شما اقدام کنم.
    ممنونم.

    • با سلام و عرض ادب.
      دوست عزیز، اگر هدفتون اقدام از روش اکسپرس اینتری هست، باید خدمتتون بگم که پارامتر های زیادی در این روش مطرح میشه مثل تحصیلات ، سابقه ی کار، نمره ی زبان، آیا خوشاوند درجه 1 در کانادا دارید و چندین پارامتر دیگر که باید به دقت بررسی بشه.
      شما حتما با مشاوران ما در ارتباط باشید تا وضعیتتون مورد بررسی قرار بگیره.
      موفق باشید.

  6. با سلام.

    من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و فک کنم تا سال دیگه بتونم مدرک آیلتس را بگیرم. بنظرتون بهترین روش مهاجرت به کانادا برای من چیه؟ و اینکه اصلا کانادا با توجه به رشته من مناسبه یا خیر.

    ممنون

    • سلام. با توجه به شرایط سنی شما و وضعیت تحصیلیتون، بهترین روش برای شما مهاجرت تحصیلی هست، به این ترتیب که برای مقطع فوق لیسانس به کانادا اقدام میکنید، درستون که توی کشور کانادا تموم شد، می تونید ویزای کار دریافت کنید و به کار مشغول شید و همزمان پروسه مهاجرتتون را انجام بدید.
      شما بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه ایران، می تونید به راحتی برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر اقدام کنید. رشته کامپیوتر هم توی کشور کانادا بازار کار خوبی داره. بهتر هست در این فرصتی که تا فارغ التحصیلی لیسانستون دارید، زبانتون را تکمیل کنید و حداقل نمره 6.5 را اخذ کنید که بدون اتلاف وقت، بعد از گرفتن لیسانس، اقدامات لازم برای پذیرش تحصیلی کانادا، براتون انجام بشه.

دیدگاه‌تان را بنویسید: